AFT

Címkék: sikeres tanulás önsegítő módszer AFT

2015.05.17. 18:21

aft.jpg

 

AFT

Attractor Field Techniques - Erőtér Technika

 

a.sikeres.tanulas@gmail.com

 

Gyermeked nem tud figyelni a tanórán?

Képességei alatt teljesít?

Szorong, nincs önbizalma?

Gyermekedre nem tudsz hatni, viselkedésével gond van?

 

Javaslom az AFT módszerét. Minden olyan probléma esetén alkalmazható, amely negatív érzelmet vált ki belőlünk.

Kineziológiai tanulmányaim során találkoztam az AFT-vel. Engem elsősorban a gyermekek miatt érdekelt.

Gyerekeink is küzdenek különböző problémákkal, ami feszültséget okoz. A feldolgozatlan problémák feszültté teszik, szorongóvá válik, már nem is akar tanulni.

No, ebben segít az AFT, beindítja a pozitív változást, rövidebb idő alatt képes megtanulni a tananyagot, tartósabb lesz a tudása.

Néhány alkalom után a gyermekek vagy szülők is megtanulják a kopogtatás módszerét, és képesek lesznek alkalmazni szükség esetén.

 

Ha gyermeked

figyelemzavarral küzd,

gyakran elveszti uralmát önmaga fölött,

tanulási nehézségei vannak,

térlátási problémákkal küzd

a beszéddel és írással nem boldogul.

Tudok segíteni! Keress meg!

 

a.sikeres.tanulas@gmail.com

 

Mire jó ez a módszer?

A leggyakrabban betegségek kezelésére, valamilyen élethelyzetben való elakadás feloldására használjuk.

De nagyon szeretem alkalmazni a figyelemzavaros, hiperaktív, tanulási nehézséggel küzdő gyerekek megsegítésére, térlátás, beszéd, írás, memória fejlesztésére, stressz oldására.

 

Rövid elméleti háttér

 

David R. Hawkins /orvos és a természettudományok doktora/ kiemelkedő jelentőségű munkája a Power versus force /ERŐ kontra erő, melyben az emberi viselkedés rejtett meghatározóiról ír, kidolgozta a tudatszint elméletet. A tudatszint értékei: 20 és 700/1000. Ha a 200-as szint alatti érzelmek gyakoriak és tartósak, akkor ezek problémát okoznak az ember életében. Cél: az AFT-vel magasabb tudatszint elérése, ezáltal az öngyógyulás beindulása.

 

Eric Kandel, a Columbiai Egyetem Neuro - biológiai és Viselkedés-kutató Központjának igazgatója 2000-ben orvosi Nobel-díjat kapott: A test és lélek közti szakadék áthidalása terén elért figyelemreméltó felfedezéseiért. Az agy a korábbi feltételezésekkel ellentétben, képes szerkezeti változásokra még a felnőttkor elérése után is, tehát a gondolatok hatására agyunk és testünk folyamatosan változik, a gondolatok hatására az idegsejtek szerkezetében változás megy végbe.

 

David Böhm: A teljesség és az implikált rend című könyvében írja, hogy az okok nem a fizikai világban találhatók, sokkal inkább egy láthatatlan energetikai erőkben.

Szerinte két univerzum létezik: egy látható és egy láthatatlan.

Ami a látható univerzumban van, annak oka a láthatatlanban rejlik.

Rupert Sheldrake, biológus Cambrige-ben bizonyította be, hogy nem a gének, hanem a körülöttünk levő térben található az információ. A lényeg, hogy a mező milyen információt tartalmaz. E szerint van egy olyan elektromágneses mezőre hasonlító jelenség, amely nem elektromágneseket közvetít, hanem információkat.

Megfigyelései alátámasztják, hogy nem magunknak tanulunk, hanem mindenkinek, mert a tudás bekerül az információs mezőbe. Pl. a mai gyerekek a „kütyük” kezelését nem tanulják, csak tudják.

Amikor egy tudást elég sok egyed megszerzett, robbanásszerűen kezdett elterjedni a többi egyed között, még, ha nem is volt köztük kapcsolat.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az AFT egy nagyon gyengéd, fantasztikus, különleges technika.

Nem használunk tűket, nem kell gyógyszereket bevenni, nem jár fájdalommal, kellemetlen érzésekkel, ráadásul semmit sem kell megvenni hozzá.

Az AFT kezelés meghatározott sorrendben meridián pontok könnyed kopogtatásából áll. A kezeléseket pontosan kell végrehajtani, a formulákon nem szabad változtatni.

A kezelésekhez hétköznapi ruházat ajánlott, de a vastag kabátot, pulóvert, szemüveget le kell venni.       A kezelési pontok a kézen, az arcon és a felsőtesten találhatóak.

A távolság sem akadály, a kezelés Skype-on is megoldható.

 

„Mostantól kezdve az ember választhatja azt,

hogy ne legyen többé a sötétség rabja;

sorsában így biztos lehet.”     -Hawkins-

a.sikeres.tanulas@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljjol.blog.hu/api/trackback/id/tr657467804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apika80 2015.05.30. 13:18:50

Érdekelne ez a módszer,hogy lehet jelentkezni rá,vagy kipróbálni?

Tanítónő 2015.06.01. 15:33:17

@apika80:
Kérem, írjon az e-mail címre, és megbeszéljük a részleteket.

a.sikeres.tanulas@gmail.com

Várom a jelentkezését.
süti beállítások módosítása