Közeleg a tanév vége. Egyre többen, egyre többet gondolnak arra, vajon, milyen lesz az éves munka eredménye, a bizonyítvány.
Mi lehet az oka, hogy egyik gyerek szinte minden erőfeszítés nélkül jó eredményt ér el, míg egy másik minden erejét megfeszítve se képes jól teljesíteni? 
Az okok sokfélék lehetnek. 


Lehet, hogy gyermeked figyelme könnyen elkalandozik a tanórán? Gond van a szöveg értésével, a lényeg kiemelésével?
Nehezen tudja kifejezni magát szóban is, írásban is? Kicsi a szókincse? Képtelen beosztani az idejét? Önbecsülése, önbizalma egyre romlik? 
Tudod, hogy milyen tanulási stílusa van gyermekednek?
Minden gyerek képes a tananyag befogadására, az információ feldolgozására, azaz mindenkinek van saját megfelelő tanulási stílusa. Lehet vizuális típus, auditív típus, kinesztetikus típus.  Ennek megtalálásában kívánok a szülőknek segíteni. 
Minden gyerekeknek vissza kell adni a tanulás örömét, szabadságát.

Öröm nélkül nincs tanulás, nincs fejlődés.

A sikerhez vezető út mindenki előtt ott áll. Előtted is.

siker.jpg

A téma nagyon szerteágazó, mindenkinek más-más módszer hatékony,ezért először néhány módszert mutatnék be. Az áttekintést követően (vagy akár közben is) az olvasók kérésére szívesen kifejtek egy-egy témát részletesebben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljjol.blog.hu/api/trackback/id/tr696131603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása